Ge en gåva och stöd Majblomman

Majblomman är Sveriges största barnhjälpsorganisation. Det betyder att vi hjälper barn som lever i ekonomisk utsatthet, året runt. När du stödjer Majblomman genom att köpa majblommor eller skänka pengar direkt till verksamheten, gör du gott för många tusen barn runt om i Sverige.

Bli månadsgivare

Stöd som företagare

Bli volontär

Ge en gåva

Majblomman får årligen in tio tusentals ansökningar om ekonomiskt bidrag till barn som lever i fattiga familjer. Majblomman arbetar med att påverka politiker och ger anslag till forskning men den typen av arbete tar ofta långt tid och barnets omedelbara behov kan inte vänta. Majoriteten av Majblommans pengar går direkt till behövande barn och kan bekosta till exempel sommarlovsaktiviteter, vinterkläder, glasögon, skolresor, fritidsaktiviteter och mycket annat.

Skänk en gåva till Majblomman

Hjälp till hela året – bli månadsgivare

Som månadsgivare skänker du på ett enkelt sätt regelbundet pengar till Majblommans välgörande ändamål.

Läs mer om hur du blir månadsgivare

Det finns många sätt att hjälpa till

Majblomman är en stor och ideell organisation som hjälper tiotusentals barn varje år. Det finns många olika sätt att vara med och stötta oss i vårt arbete. Du kan t ex arbeta ideellt i våra Majblommeföreningar, spara pengar i Humanfonden eller skänka din aktieutdelning och på det sättet vara med och göra en skillnad för barn i ekonomisk utsatthet.

Läs mer om hur du kan vara med och hjälpa

Köp en majblomma

Att köpa en majblomma är ett enkelt och smart sätt att vara med och bidra till arbetet mot barnfattigdom och alla barns rätt att vara med på lika villkor.

Så här används pengarna från insamlingen

Skattereduktion för privatperson

Majblomman har godkänts som mottagare av skattereduktionsberättigande gåvor. Detta innebär att du som givare kan skänka pengar till Majblomman och få tillbaka en del som skattereduktion.

Läs mer om skattereduktion här
Vill du att vi kontaktar dig?
Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.