Skänk pengar till barn som har det svårt

Majblomman är Sveriges största barnhjälpsorganisation, det betyder att vi året runt hjälper barn som lever i ekonomisk utsatthet. När du stödjer Majblomman genom att till exempel köpa en majblomma eller skänka pengar direkt till verksamheten är du med och gör en skillnad för många tusen barn runt om i Sverige.

Hjälp till hela året – bli månadsgivare

Som månadsgivare skänker du på ett enkelt sätt regelbundet pengar till Majblommans välgörande ändamål.

Läs mer om hur du blir månadsgivare

En kvarts miljon barn behöver hjälp

Majblomman får årligen in cirka 60 000 ansökningar om ekonomiskt bidrag till barn som lever i fattiga familjer. Majblomman arbetar med att påverka politiker och ger anslag till forskning men den typen av arbete tar ofta långt tid och barnets omedelbara behov kan inte vänta. Majoriteten av Majblommans pengar går direkt till det behövande barnet och kan bekosta till exempel vinterkläder, glasögon, skolresor, och fritidsaktiviteter.

Skänk en gåva till Majblomman

Köp en majblomma

Att köpa en majblomma är ett enkelt och smart sätt att vara med och bidra till arbetet mot barnfattigdom och alla barns rätt att vara med på lika villkor.

Så här används pengarna från insamlingen

Det finns många sätt att hjälpa till

Majblomman är en stor och ideell organisation som hjälper tiotusentals barn varje år. Det finns många olika sätt att vara med och stötta oss i vårt arbete. Du kan t ex arbeta ideellt i våra Majblommeföreningar, spara pengar i Humanfonden eller skänka din aktieutdelning och på det sättet vara med och göra en skillnad för barn i ekonomisk utsatthet.

Läs mer om hur du kan vara med och hjälpa

Skattereduktion för privatperson

Majblomman har godkänts som mottagare av skattereduktionsberättigande gåvor. Detta innebär att du som givare kan skänka pengar till Majblomman och få tillbaka en del som skattereduktion.

Vill du att vi kontaktar dig?
Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.